Home / Showbizz / Braća i sestre glumaca za koje vjerojatno niste ni čuli da postoje

Braća i sestre glumaca za koje vjerojatno niste ni čuli da postoje
Kada pogledate njihove fotografije, ne možete se oduprijeti dojmu da izgledaju više-manje poput određenih poznatih osoba koje čije lice dobro poznajete.

To je vjerojatno zbog toga, jer to i jesu manje poznati braća i sestre slavnih osoba. Oni mogu biti manje popularni i imati manje fanova (i mrzitelja), ali ta ih činjenica ne čini ništa manje boljim ljudima.

Ma samo ih pogledajte; neke od njih je čak teško razlikovati, dok drugi izgledaju kao da nemaju ništa zajedničko. Bez obzira na to, uvijek je dobro imati dragog brata ili sestru, nije li tako?

DOUG PITT I BRAD PITT

Doug Pitt, koji je tri godine mlađi od brata Brada je dobro poznat po svojim humanitarnim projektima. On je uspješan biznismen i filantrop, koji je od 2010. godine bio Ambasador Dobre Volje za Ujedinjenu Republiku Tanzaniju.

ANTONIA KIDMAN I NICOLE KIDMAN

Jedna od najljepših holivudskih glumica, Nicole Kidman, ima jednako tako lijepu mlađu sestru Antoniju, koja je novinar i TV voditelj u Australiji.

JAMES HAVEN I ANGELINA JOLIE

James Haven, sin glumaca Jon Voight i Marcheline Bertrand, također je planirao postati glumac. Iako je odustao od glumačke karijere, odigrao je značajnu ulogu u karijeri svoje mlađe sestre. On je čak dobio George Lucas nagradu za studentski film dok je studirao na Sveučilištu u južnoj Kaliforniji. Film je režirao, a glumila je sestra.

ALEX WATSON I EMMA WATSON

Ova slatka muška verzija Emme Watson je njezin mlađi brat Alex. Glumio je kao sporedni glumac u Harryju Potteru dva puta, ali nakon toga je odlučio nastaviti svoju karijeru kao model.

HUNTER JOHANSSON I SCARLETT JOHANSSON

Jeste li znali da Scarlett Johansson ima brata blizanca Huntera? On je također glumac, ali nije bio uključen u previše projekata. Nakon što je završio svoju glumačku karijeru, ušao je u politiku i vrlo uspješno radio na kampanji i predizborima 2008. godine za predsjednika Obamu.

LEE ANNE DEVETTE I TOM CRUISE

Starija sestra Toma Cruisea, Lee Anne, bila je glavna PR menadžerica u bratovu timu. Radni odnos obitelj ipak nije dugo trajao, ipak, i sada kao sljedbenica sciejentološkog pokreta, Lee Anne jedino može susresti svog brata tijekom svojih duhovnih seansi.

MÓNICA CRUZ I PENÉLOPE CRUZ

Mónica Cruz je uspješna španjolska glumica i plesačica koja je gotovo jednako poznata kao i njezina starija sestra Penelope. Sestre Cruz su nedavno pokrenule novu liniju odjeće.

NATASHA LAW I JUDE LAW

Starija sestra Jude Lawa, Natasha, je poznata engleska slikarica i grafička dizajnerica.

LIZZY, VICTORIA I ROBERT PATTINSON

Ove djevojke su Robertove starije sestre. Lizzy je engleska pjevačica i tekstopisac, te natjecateljica X-Factor- a 2014 godine. Snimila je par vokalnih djela za ‘The Twilight Saga’, dok je Victoria je uspješna poslovna žena.

MICHAEL KUTCHER I ASHTON KUTCHER

Brat blizanac Ashton Kutchera, Michael, ima cerebralnu paralizu i imao je transplantaciju srca kad je bio mali. Trenutno, Michael je glasnogovornik za organizaciju koja se zauzima i podržava osobe s cerebralnom paralizom ’Reaching for the Stars’ .

LYNDA LOPEZ I JENNIFER LOPEZ

Mlađa sestra Jennifer Lopez, Lynda, također poznata kao Ly-Lo, je američka novinarka, koja je osvojila nagradu Emmy 2001 za “izvanredan program jutarnjih vijesti („Morning News program“).

JONATHAN FIRTH I COLIN FIRTH

Jonathan Firth je engleski glumac koji je pored svojih brojnih uloga u kazalištu, imao i više zapaženih radijskih i televizijskih nastupa.

zdravaisretna.hr

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =