Home / Zanimljivosti i Zabava / Kaća grujić otvorila vrata luksuznog doma

Kaća grujić otvorila vrata luksuznog doma
U luksuznoj porodičnoj kući sa bazenom, koja važi za jednu od najlepših i najvećih na Voždovcu, pjevačica ima svoj zaseban stan, u kojem posjeduje sve što joj je potrebno. Sredila ga je po svom uksus, pa najčešće u njemu i boravi.

Osam godina sa porodicom stanujem u ovoj kući na Voždovcu, a predhodno smo živjeli u stanu. Rođena sam u Beogradu, prosto sam navikla na ovaj kraj. Svako od nas ima svoj stan i svako živi odvojeno, a u stvari smo zajedno. Svoj stančić sam opremila po ličnom ukusu i zaista se najprijatnije osjećam.

Kada želim mir, samo se osamim. To je nekada potrebno zbog posla kojim se bavim i turbulentnog života koji vode pjevači. Najviše volim da sjedim u dnevnom boravku, ali tu najmanje vremena provodim jer nisam toliko često kod kuće. Takođe, maštam o svom udobnom krevetu. Kada odem na put stalno mi je u glavi moja spavaća soba, u kojoj se inače najbolje odmorim i naspavam. Ona je moja oaza. Nekada me uhvati period kada sam neraspoložena, pa stalno ponavljam: ” Hoću da idem kući kod mame”. Svake nedelje mijenjam hotele, krevete, pa u tim trenucima čeznem za svojim kutkom – rekla je Kaća prošle godine za magazin Glossy i dodala:

Moja mama je zadužena za taj dio, ali meni nikada nije problem da i ja uđem u kuhinju i spremim nešto. Volim to, kao i da iznenađujem svoju porodicu ukusnim specijalitetima, a pogotovo sestrića. Kada sam slobodna, gledam da što više vremena provodim sa sestrićem i da se što više igram sa njim. Sad je najslađi. Sve će mi to nedostajati kada više ne budem u porodičnoj kući – rekla je pjevačica koja je tada najavila da će se useliti u svoj novi prostor.

Stan je u procesu sređivanja i lagano završavam sve oko njega. Došlo je vrijeme da se osamostalim- iskrena je bila Kaća.

(Foto: Glossy Espreso)
novi.ba

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 5 =