Home / Zanimljivosti i Zabava / Koliko god da ste očajne: Nipošto se nemojte udati za ove tipove!

Koliko god da ste očajne: Nipošto se nemojte udati za ove tipove!
Dobar na papiru ne znači često i dobar u braku. Veoma je bitno da pametno odlučite kada dođe vreme da kažete sudbonosno DaKada se približe određene godine, žene pod uticajem okoline poklekne i odluči da se uda za prvu “dobru priliku”. Ali koliko god da ste očajne, ni pod tačkom “razno” nemojte da se udate za ove tipove muškaraca:

Muškarac koji vam je slomio srce i nikada se zbog toga nije izvinio

To što vas on vidi zajedno do kraja života i u srećnom braku ne znači da mu je žao što vas je nekad pre povredio. Iako svako može pogrešiti, veoma je važno za srećan brak da bude sposoban i prizna grešku.

Neveran muškaracZabluda je da će se muškarac, koji je u vezi bio neveran, u braku odjednom preobrziti u vernog muža. Pa čak i ako bude tako, takvom muškarcu nikada nećete moći verovati u potpunosti. A kakav je to onda brak?

Egoističan muškarac

U ljubavi i braku nekad same sebe moramo staviti na drugo mesto. Muškarci koji su previše okupirani sobom i sami sebi (uvek) najvažniji nisu sposobni vaše potrebe nekad staviti na prvo mesto zbog čega ne čine dobre bračne saputnike.

Prevarant

Muškarac koji zezne nekog kako bi došao do brze i lake zarade, pa bio to i njegov zao šef koji je to zaslužio, nije osoba kojoj možete verovati. Pa i ako to nikada ne bi napravio vama, nikada ne znate kada biste vi mogli stradati zbog njegovih dela.

RadoholičarBiti ambiciozan je pohvalno, ali raditi 60 sati nedeljno svake nedelje? Možda kada je na početku karijere i to mu je jedina mogućnost za napredak. Voli li svoj posao više od vremena koje provodi sa vama neće vas učiniti najsrećnijom suprugom. Šta je lepo u tome biti sa nekim koga nikada nema?

Lenjčina

Suprotna krajnost radoholičaru je lenjčina. I ako je trenutno nezaposlen vašoj vezi može pridoneti ako na sebe preuzme kućne poslove, brigu o deci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sedi na kauču, gleda TV i ništa mu se ne da raditi?

Muškarac koji se ne zna nositi sa problemima

U venčanim zavetima deo “u dobru i u zlu” ne postoji bez razloga. Muškarac koji se isključuje i udaljava čim se pojavi neki problem neće biti uz vas kada ćete ga najviše trebati. Ne treba vam suprug na kojeg nećete moći računati.

 

Autor: Zadovoljna.hr

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 5 =