Home / Zanimljivosti i Zabava / KOLIKO STE ZLI: Brod, čoveka ili okean? (FOTO)

KOLIKO STE ZLI: Brod, čoveka ili okean? (FOTO)
U zavisnosti od toga šta ste prvo videli na slici – čoveka, brod ili okean – saznaćete i koliko ste dobra, odnosno zla osoba

Najkraći test na svetu će jednim pogledom otkriti da li ste zla ili dobra osobaSve što je potrebno da uradite jeste da dobro pogledate fotografiju iznad i kažete šta ste prvo uočili na njoj – brod, čoveka ili okean.

Ako ste prvo videli brod, to znači da ste 100 odsto zli. Naime, vaš um ima najveći kapacitet za razumevanje zla. Umete da budete namazani svim bojama i nije vam strano da brinete o svom interesu.

Sa druge strane, ako ste prvo videli čoveka, to znači da ste 80 odsto dobri, a 20 odsto zliVi ste topla i brižna osoba i volite da budete u velikom društvu i upoznajete nove ljude. Saosećate sa onima u nevolji, a takođe znate šta je zlo i uvek se trudite da ga učinite manje lošim. Ljudi vas vole.

I na kraju, ako ste prvo uočili okean, vi ste 100 odsto dobriNežna ste duša koja ne ume da kaže “ne“. Uvek želite da dostignete pravdu i održite mir. Ljubazni ste i požrtvovani. Ne smeta vam da se žrtvujete za viši cilj.

(Telegraf.rs)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 5 =