Home / Showbizz / Marija Šerifović je poznata po svom “dečačkom” stilu kada je oblačenje u pitanju, FOTO u HALJINI!

Marija Šerifović je poznata po svom “dečačkom” stilu kada je oblačenje u pitanju, FOTO u HALJINI!
Marija Šerifović je poznata po svom “dečačkom” stilu kada je oblačenje u pitanju, a haljinice i suknjice nisu modni izbor kome pevačica pribegava.

Međutim, nije uvek bilo tako, barem dok se nije ona pitala. Ćerka poznate pevačice, Verice Šerifović, je kao dete bila pod maminim okriljem. U svakom smislu, uključujući i modnom.


Foto: Srbija Danas

31-godišnja Marija se našalila na svom Instagram profilu, kada je objavila fotografiju iz mlađih dana, na kojoj je ona, zajedno sa svojom mamom, a ono što je zanimljivo jeste da na njoj imamo priliku da vidimo mlađu Šerifovićku u haljini.

– Moja majka Verica i ja! U haljini sa volanima, karnerima – ne znam baš kako se zove ovaj modni detalj. Sve u svemu ta epizoda je trajala kratko. Dok nisam naučila glasno da kazem NE! – napisala je pevačica pored slike.

Mada bi mnogi želeli i sada da vide Mariju u haljini, njeni modni izbori oslikavaju i njenu ličnost, stav i karakter, bez čega ona svakako ne bi bila to što jeste – jedna od najuspešnijih pevačica domaće scene. Mada moramo priznati da izgleda preslatko na ovoj fotografiji, dok je Verica oduvek bila lepa žena, što se posebno vidi i ovde.

srbijadanas

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =