Home / Zanimljivosti i Zabava / Upoznali su se u vrtiću i od tada su nerazdvojni!

Upoznali su se u vrtiću i od tada su nerazdvojni!
Nerazdvojni su od prvog dana u vrtiću. Bilo je to 1976. godine, imali su tada četiri godine i rado se prisećaju kako su se upoznali.

Helen Mekgin i njen suprug Ros iz Velike Britanije poznaju se 40 godina i ne mogu da zamisle život jedan bez drugog. Žive na selu u Velikoj Britaniji sa svoje troje dece.

„Prve reči koje mi je uputio bile su: „Prestani da hodaš za mnom“. Sećam se toga kao da je bilo juče. Odmah me nešto privuklo njemu taj prvi dan u vrtiću. Sećam se i da je jako mirisao na stare gume i da je imao plavo-crni džemper. Izgledao mi je jako pametno i odlučila sam da ga pratim po igralištu,“ ispričala je Helen.

Njegova porodica se baš doselila u njeno selo, a Helen ga je pitala može li da bude deo posade u njegovom svemirskom brodu koji je stajao na igralištu vrtića, napravljen od starih guma. Ceo dan su se igrali kako spašavaju svemir. Helen se prisetila kako su godinu dana kasnije bili u razredu i žestoko raspravljali kako se piše reč „world“ (svet). On je tvrdio „word“, a ona je pokušavala da mu objasni da nije u pravu. Na kraju se i nastavnik upleo. Objasnio mu je da je Helen u pravu, i rasprava među njima je završila. Ispričala je i kako se ponašao na njenom petom rođendanu koji su slavili u dvorištu porodične kuće. Sva deca su se zabavljala, a on je sedeo pod drvetom i čitao slikovnicu.

Njena majka ga je pozvala da se pridruži ostaloj deci, a on joj je rekao:

„Hvala, ali sasvim sam srećan čitajući“.

Posted by Helen McGinn on Freitag, 1. Juli 2016

Sve vreme mu je slikovnica stajala naopako, ali on to nikad nije priznao.

„Ja sam njegova prva prava devojka, a on je moj prvi pravi dečko. Nakon što ljudima to kažem, čude se što nikad nismo bili sa nekim drugim. Ne nismo i sad živimo u tom istom selu u kom smo se upoznali, zajedno sa naše troje dece, jedanaestogodišnjim Džordžom, Ksanderom koji ima sedam i šestogodišnjom Alis,“ nastavlja Helen.

Nekoliko godina kasnije ona se preselila u drugo mesto jer su joj se roditelji razveli i neko vreme se nisu viđali. Ponovo su se videli slučajno, bili su tinejdžeri i naleteli su jedno na drugo u diskoteci. Nisu mnogo pričali, ali dogovorili su se sa društvom da odu na picu u restoran u kojem je radio njegov prijatelj. Imali su 15 godina. Nedelju dana kasnije dogovorili su se za šetnju po parku i tamo su se prvi put poljubili. Postali su devojka i dečko, a tri godine kasnije ponovo su se razdvojili jer su im fakulteti bili udaljeni, međutim i dalje su bili u vezi i viđali se barem jednom mesečno. U međuvremenu su slali pisma, pričali na telefon…Bilo im je 27 godina i stajali su na parkiralištu u Kentu, a on je iznenada pitao da li želi da se uda za njega, pa pojurio u prodavnicu po šampanjac. Izgledao je kao da je i sam iznenađen što mu je to pitanje izletelo iz usta. Pristala je, a oboje su plakali od sreće. Šest meseci kasnije postali su muž i žena.

„Dok gledam našu decu kako se igraju sa svojim prijateljima u parku, ponekad razmišljam jesu li možda u društvu svog budućeg muža ili žene. Jako volim Rosa i srećna sam što sam u braku sa vozačem svemirskog broda,“ rekla je Helen, a prenosi DailyMail.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =